Sklep zamkniety. Nie mozna skladac zamowien. Za utrudnienia przepraszamy.


KOSZTY PRZESYŁKI
Płatność

Poczta 

Kurier

Pobranie16 zł20 zł
Przelew12 zł14 zł
Karta kredytowa12 zł14 zł
mTransfer-mBank12 zł14 zł
Płacę z Inteligo12 zł14 zł
MultiTransfer12 zł14 zł
BZWBK - przew2412 zł14 zł
Płać z Nordea12 zł14 zł
 
PRIORYTET (dla Poczty)+2 zł


KONTAKT
Biuro Obsługi Klienta
kontakt@mentis.pl

Program Partnerski
bok [tu malpa] escpartners.pl
www.escpartners.pl






Polecamy także:

SKLEP ZAMKNIʘTY

Jesteś› zainteresowany domeną Mentis.pl?
Wyś›lij swoją propozycję™ pod adres:
propozycja malpa mentis kropka pl
(nie odpowiadamy na wiadomosci typu:
"proszę podać cenę")


Jesteś w: Literatura naukowa » Kulinaria » Poradniki kulinarne

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb



Powiększ
Binder Egon

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Cena u nas: 21.50 zł   
Cena rynkowa: 25.00 zł   

Czas wysyłki:
48 godzin



 
ISBN:8370734413
Producent:MULTICO
Tytuł oryginalny:RAUCHERN FLEISCH, WURST, FISCH
Język:polski
Język oryginalny:niemiecki
Seria:ZRÓB TO SAM
Wydanie:1
Ilość stron:120
Oprawa:Miękka
Format:13.0x19.0cm
Data wydania:2006
Kategoria:
 
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.

  Komentarze użytkowników
 2007-01-29

realizacja zamówienia bardzo poprawna treść książki raczej powierzchownie traktuje zagadnienia związane z wędzeniem, ale wystarczająco aby rozpocząć samodzielne próby

 

Inne pozycje, których autorem jest Binder Egon:
Domowe wędzenie ryb  25.71
Najczęściej kupowano z Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb:
Uprawa pomidorów  25.71
Twój koszyk
koszyk jest pusty

Logowanie
Bestsellery





Opowieść o chlebie

Cena: 42.91 zł






Nowości

Szef kuchni po godzinach

Cena: 55.98 zł









Zdrowa kuchnia

Cena: 60.11 zł







Polityka Prywatności | Regulamin | Informacje prasowe | Biuletyn prasowy | Prasa o nas | Kontakt

ESC Poland © 2004 - 2009 www.escpoland.pl All rights reserved