Sklep zamkniety. Nie mozna skladac zamowien. Za utrudnienia przepraszamy.


KOSZTY PRZESYŁKI
Płatność

Poczta 

Kurier

Pobranie16 zł20 zł
Przelew12 zł14 zł
Karta kredytowa12 zł14 zł
mTransfer-mBank12 zł14 zł
Płacę z Inteligo12 zł14 zł
MultiTransfer12 zł14 zł
BZWBK - przew2412 zł14 zł
Płać z Nordea12 zł14 zł
 
PRIORYTET (dla Poczty)+2 zł


KONTAKT
Biuro Obsługi Klienta
kontakt@mentis.pl

Program Partnerski
bok [tu malpa] escpartners.pl
www.escpartners.pl






Polecamy także:

SKLEP ZAMKNIʘTY

Jesteś› zainteresowany domeną Mentis.pl?
Wyś›lij swoją propozycję™ pod adres:
propozycja malpa mentis kropka pl
(nie odpowiadamy na wiadomosci typu:
"proszę podać cenę")


Jesteś w: Literatura naukowa » Kulinaria » Poradniki kulinarne

Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3



Powiększ
Arens-Azevedo Ulrike

Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3

Cena u nas: 24.57 zł   
Cena rynkowa: 28.57 zł   

Czas wysyłki:
48 godzin



 
ISBN:8371410158
Producent:REA
Wydanie:1
Ilość stron:296
Oprawa:Miękka
Format:20.0x26.0cm
Data wydania:1999
Kategoria:
 
Znajdziesz tu takie zagadnienia jak: mięso, ryby, zakąski zimne i gorące, desery, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, bufet, obsługa gości, przyjęcia okolocznościowe, serwis specjalny, bar,higiena i ochrona środowiska a poza tym słowniczek wyrazów obcych i terminy gastronomiczne.

  Komentarze użytkowników
 2008-10-02
Magdalena Augustyniak

Polecam ksiażke osoba uczącym sie w szkołach gastronomicznych i nie tylko. W bardzo prosty sposób przedstawione są iformacje dotyczące spraw kulinarnych, ale takze przeróżne ciekawe przepisy. Polecam!

 
 2008-04-13

Jestem bardzo zadowolony z książki seredecznie polecam i dziękuje błyskawiczna wysyłka POLECAM!!!

 

Najczęściej kupowano z Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3:
Szkoła barmanów Shake It!  67.08
Twój koszyk
koszyk jest pusty

Logowanie
Bestsellery





Opowieść o chlebie

Cena: 42.91 zł






Nowości

Szef kuchni po godzinach

Cena: 55.98 zł









Zdrowa kuchnia

Cena: 60.11 zł







Polityka Prywatności | Regulamin | Informacje prasowe | Biuletyn prasowy | Prasa o nas | Kontakt

ESC Poland © 2004 - 2009 www.escpoland.pl All rights reserved