Sklep zamkniety. Nie mozna skladac zamowien. Za utrudnienia przepraszamy.


KOSZTY PRZESYŁKI
Płatność

Poczta 

Kurier

Pobranie16 zł20 zł
Przelew12 zł14 zł
Karta kredytowa12 zł14 zł
mTransfer-mBank12 zł14 zł
Płacę z Inteligo12 zł14 zł
MultiTransfer12 zł14 zł
BZWBK - przew2412 zł14 zł
Płać z Nordea12 zł14 zł
 
PRIORYTET (dla Poczty)+2 zł


KONTAKT
Biuro Obsługi Klienta
kontakt@mentis.pl

Program Partnerski
bok [tu malpa] escpartners.pl
www.escpartners.pl






Polecamy także:

SKLEP ZAMKNIʘTY

Jesteś› zainteresowany domeną Mentis.pl?
Wyś›lij swoją propozycję™ pod adres:
propozycja malpa mentis kropka pl
(nie odpowiadamy na wiadomosci typu:
"proszę podać cenę")


Jesteś w: Literatura naukowa » Kulinaria » Kuchnie świata

160 smakowitych przepisów kulinarnych z...



Powiększ
Gulisano Paolo, Vasallo Luisa

160 smakowitych przepisów kulinarnych z krainy Narnii

Cena u nas: 36.12 zł   
Cena rynkowa: 42.00 zł   

Czas wysyłki:
48 godzin



 
ISBN:9788374850711
Producent:BRATNI ZEW
Tytuł oryginalny:LA CUCINA DI NARNIA
Język:polski
Język oryginalny:włoski
Ilość stron:206
Oprawa:Twarda
Format:16.6x24.0cm
Data wydania:2008
Kategoria:
 
Te wspaniałe przepisy pozwolą Wam poczuć emocje bohaterów OPOWIEŚCI Z NARNII, którzy rozkoszują się przy kominku kawałkiem kruchego ciasta lub zasiadają do biesiadnego stołu na zamku Ker-Paravel. Stół biesiadny jest jednak długi i wiele krzeseł jest wolnych. Miejsca wystarczy dla wszystkich: warto więc przyłączyć się do tej radosnej uczty!

  Komentarze użytkowników

BRAK KOMENTARZY


Inne pozycje, których autorem jest Gulisano Paolo:
C.S. Lewis Od Narnii do Ewangelii  32.51
Zapomniane powstanie  27.52
Twój koszyk
koszyk jest pusty

Logowanie
Bestsellery

Kuchnia kreteńska

Cena: 13.72 zł



Pizze

Cena: 25.79 zł



Kuchnia podlaska

Cena: 22.27 zł



Dania z Prowansji

Cena: 28.38 zł



Sushi

Cena: 17.03 zł


Nowości





Kuchnia Żydowska

Cena: 37.95 zł





Kuchnia kresowa

Cena: 25.71 zł







Polityka Prywatności | Regulamin | Informacje prasowe | Biuletyn prasowy | Prasa o nas | Kontakt

ESC Poland © 2004 - 2009 www.escpoland.pl All rights reserved