Sklep zamkniety. Nie mozna skladac zamowien. Za utrudnienia przepraszamy.


KOSZTY PRZESYŁKI
Płatność

Poczta 

Kurier

Pobranie16 zł20 zł
Przelew12 zł14 zł
Karta kredytowa12 zł14 zł
mTransfer-mBank12 zł14 zł
Płacę z Inteligo12 zł14 zł
MultiTransfer12 zł14 zł
BZWBK - przew2412 zł14 zł
Płać z Nordea12 zł14 zł
 
PRIORYTET (dla Poczty)+2 zł


KONTAKT
Biuro Obsługi Klienta
kontakt@mentis.pl

Program Partnerski
bok [tu malpa] escpartners.pl
www.escpartners.pl






Polecamy także:

SKLEP ZAMKNIʘTY

Jesteś› zainteresowany domeną Mentis.pl?
Wyś›lij swoją propozycję™ pod adres:
propozycja malpa mentis kropka pl
(nie odpowiadamy na wiadomosci typu:
"proszę podać cenę")


Jesteś w: Uczniowie i Studenci » Podręczniki » Dodatkowe

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1



Powiększ
Konarzewska Małgorzata

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1

Cena u nas: 31.82 zł   
Cena rynkowa: 37.00 zł   

Czas wysyłki:
48 godzin



 
ISBN:9788371419942
Producent:REA
Podtytuł:Podręcznik do nauki zawodu kucharz w technikum i szkole policealnej
Język:polski
Tom:1
Łączna ilośc tomów:3
Ilość stron:338
Oprawa:Miękka
Format:16.5x23.5cm
Data wydania:2007
Kategoria:
 
Technologia gastronomiczna z towarzystwem stanowi pierwszą część trzyczęściowego podręcznika, przeznaczonego dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie kucharz.

Część 1 zawiera wiadomości o środkach spożywczych, sposobach oceny sensorycznej surowców i potraw. Wiele uwagi poświęcono zagadnieniom bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii, prawu żywnościowemu oraz wdrażaniu systemów GMP, GHP i HACCP.
W dalszych rozdziałach omówiono ocenę towaroznawczą tłuszczów, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów oraz ich zastosowanie w produkcji potraw. Osobny rozdział poświęcono przyprawom.


Powiększ

Powiększ
  Komentarze użytkowników

BRAK KOMENTARZY







Polityka Prywatności | Regulamin | Informacje prasowe | Biuletyn prasowy | Prasa o nas | Kontakt

ESC Poland © 2004 - 2009 www.escpoland.pl All rights reserved